GUNS N ROSES ChineseDemocracy.com
Pages: [1] 2   Go Down
Print
Author Topic: Slashova kniha  (Read 1201 times)
jamillos
Stand-Up Member
*

The Truth Is Out There

« on: January 27, 2008, 01:58:08 PM »

Lidi, nevite nekdo, jestli a popripade kdy vyjde u nas ta nova Slashova kniha? Nejak nemuzu nic na webu najit.
Cheers.

Rocker_finck
Outsider
*

« Reply #1 on: January 27, 2008, 02:55:31 PM »

Lidi, nevite nekdo, jestli a popripade kdy vyjde u nas ta nova Slashova kniha? Nejak nemuzu nic na webu najit.
Cheers.

noo ona uz vysla ale v nasich koncinach asi tazko bude. mozes si ju objednat napr. z amazonu alebo popytat dakeho  znameho a mas v anglicku ale tak
jamillos
Stand-Up Member
*

The Truth Is Out There

« Reply #2 on: January 31, 2008, 12:15:23 PM »

Kdybyste někdo zaslechl, že by snad ta kniha v ČR/SR měla vyjít, napište to sem please, dost bych o ni stál; posílat si to poštou z ciziny se mi ale zase nechce...

zombux
Moderator
Stand-Up Member

Nemesis

« Reply #3 on: January 31, 2008, 12:55:47 PM »

přidávám se, stačilo by PDF. nebylo u toho i nějaký DVD? nebo si to pletu s Reckless Road?

jamillos
Stand-Up Member
*

The Truth Is Out There

« Reply #4 on: January 31, 2008, 06:34:55 PM »

Nejspíš. O DVD kolem tohohle jsem zatím neslyšel.
Ovšem možný je všechno...

danmak
Outsider - Mortadella
*

« Reply #5 on: February 04, 2008, 09:40:23 AM »

Nejspíš. O DVD kolem tohohle jsem zatím neslyšel.
Ovšem možný je všechno...

ja jedu ted v sobotu do londyna, tak ti ji pripadne muzu koupit, ale penize budu chtit urcite predem (aby se mi potom nestalo, ze ti ji koupim a ty ji potom odmitnes). kdyztak se ozvi na danmak@seznam.cz
jamillos
Stand-Up Member
*

The Truth Is Out There

« Reply #6 on: February 04, 2008, 03:19:10 PM »

ja jedu ted v sobotu do londyna, tak ti ji pripadne muzu koupit, ale penize budu chtit urcite predem (aby se mi potom nestalo, ze ti ji koupim a ty ji potom odmitnes). kdyztak se ozvi na danmak@seznam.cz

Díkes - já zatím počkám, jestli tu nevyjde v češtině a později bych si ji popřípadě koupil v originále, což je, když se to tak vezme, nakonec stejně lepší...

danmak
Outsider - Mortadella
*

« Reply #7 on: February 28, 2008, 06:54:11 PM »

Díkes - já zatím počkám, jestli tu nevyjde v češtině a později bych si ji popřípadě koupil v originále, což je, když se to tak vezme, nakonec stejně lepší...

to budes asi cekat dlouho, jeslti vubec v cestine vyjde. na slovensku podle me nevyjde, protoze slovensko je zamereno spise na jiny styl hudby nez je gnr {vsimni ktere zahranicni skupiny jezdi do cech a ktere nam slovensko..].
jinak ji zrovna ctu, doporucuju k tomu poridit oxfordsky slovnik.. je to zajimave a obcas sokujici cteni..
sakuL
Stand-Up Member
*

« Reply #8 on: February 29, 2008, 03:07:17 PM »

^^
oxfordsky slovnik? spis bych doporucil slovnik vulgarismu  biggrin

NO MORE LEAKS!
Rocker_finck
Outsider
*

« Reply #9 on: March 09, 2008, 06:07:45 PM »

^^
oxfordsky slovnik? spis bych doporucil slovnik vulgarismu  biggrin

S vulgarizmami by žiadny správny fanušik GNR nemal mať problém  wink
jamillos
Stand-Up Member
*

The Truth Is Out There

« Reply #10 on: October 17, 2008, 10:29:25 AM »

Musím se pochlubit... už ji mám!!! Přimo z USA.  nod biggrin rockon rockon smoking

Rocker_finck
Outsider
*

« Reply #11 on: October 18, 2008, 10:51:58 AM »

Aj jáááááá v origináli  evil evil evil finger finger finger nod nod nod rockon rockon rockon smoking
Big One
Child Witness
*

« Reply #12 on: October 20, 2008, 05:23:22 AM »

Minulej tejden jsem jí dočetl v angličtině....!!! Koupil jsem jí v Londýně...dá se to v poho. Je to super, velká prdel a člověk se toho spoustu dozví. Osobně jsem čekal vysvětlení několika málo otázek, nebo zmínek...například proč jsou dva texty na Don't Cry, malinko víc textu o výbornym Ain't life grand albu a vůbec celý týhle periodě, ale asi se na to Slashovi moc dobře nevzpomíná...nicméně album nemá chybu...i přesto, že Rod Jackson byl feťák-fracek, tak jeho pěveckej výkon na albu je pro mě jeden z nejlepších pěveckejch výkonů na studiovym albu vůbec. Dále pak třeba o natáčení klipu ke Slither v Praze...jaký to bylo, proč nepustili Scotta a ten musel zůstat v USA (tak asi všichni víme, ale stejnak..:-) ). Ale to už moc rejpu...knižka je super a doporučuju všem si jí sehnat...!
zombux
Moderator
Stand-Up Member

Nemesis

« Reply #13 on: October 22, 2008, 12:37:12 PM »

sakra, to skoro zní za nákup

minibOOn
Outsider - Babbo
*

« Reply #14 on: December 01, 2008, 05:47:27 PM »

Rozhodne za precteni stoji, ted ji zrovna maj v HMV za pet liber... Jinak ted vysla watch you bleed o gnr od autora Hammer of the Gods o LZ a ta zas naopak, i pres autorovy zkusenosti, stoji za hovno...
« Last Edit: December 03, 2008, 11:46:31 AM by minibOOn » Logged

13th December - Say hello to Bumblefoot in London!
Pages: [1] 2   Go Up
Print
Jump to: